Foto: Jakub Zápotocký
Most

Most - V pondělí krátce před 6 hodinou večer ve Skupově ulici v Mostě prasklo vodovodní potrubí. Valící se voda způsobila velké škody. Brala sebou kamení i travnaté drny, na vozovce je bláto. Voda zaplavila i podchod na sídlišti ve "stovkách". Stovky domácností jsou nyní bez pitné vody.

"Z důvodu opravy havárie na vodovodním zařízení bude dnes tj. 21.8. od 17:45 hod do 22.8. cca 15 hod přerušena dodávka pitné vody v Mostě v ulici Josefa Skupy čp. 2516-2522. Náhradní zásobování zajištěno cisternou. Za vzniklou situaci se svým zákazníkům omlouváme," uvedla společnost Severočeské vodovody a kanalizace.

FOTO

2108most2

2108most3

2108most4

Foto: Jakub Zápotocký

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru