VÝSTRAHA: Meteorologové varují před vysokými teplotami. Ty dnes překročí třicítky
Ilustrační foto: CC0
Most

Ústecký kraj - Meteorologové aktualizovali výstrahy před vysokými teplotami. Ty by měly místy dosáhnout i 33 °C. V pátek by se mělo ochladit a objeví se prý lokální silné bouřky.

„Ve čtvrtek odpoledne překročí maximální teploty 31 °C na většině území kraje Jihočeského, Plzeňského, Středočeského a Prahy a částečně i Ústeckého a Jihomoravského kraje. Ojediněle mohou teploty dosáhnout 33 °C.
V pátek bude nejtepleji. V nižších a středních polohách ČR budou odpoledne teploty místy překračovat 31 °C, na jižní Moravě i 34 °C," uvádí Český hydrometeorologický ústav.

Na sobotu 26. 8. byla výstraha před vysokými teplotami zrušena. „Od pátku až do konce týdne se mohou lokálně vyskytovat silné bouřky, na které se bude výstraha postupně od čtvrtka upřesňovat," píší meteorologové.

369695185 677185444430300 3054830507400894171 n

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru