Muž se po pervitinu potil, měl halucinace a myslel, že ho někdo sleduje. O pomoc přišel požádat strážníky
Foto: MP Most
Most

Most - Denně několikrát vyjíždějí strážníci na oznámení o osobě ležící na veřejném prostranství. Nejčastěji se jedná o strážníkům dobře známé osoby bez domova nebo osoby, které mají dlouhodobě problémy s užíváním alkoholu nebo návykových látek. Většinou ležící osobu vzbudí a zjistí, zda nevyžaduje zdravotnickou pomoc. Někteří si o pomoc strážníkům sami řeknou.

Před půlnocí požádal strážníky přímo u služebny městské policie muž, který uvedl, že ráno požil pervitin a od té doby mu není dobře, potí se, má halucinace a pořád ho někdo sleduje. Strážníci zjistili jeho totožnost a ověřili, že muž není nijak zraněný. Vzhledem k psychickému stavu muže strážníci na místo přivolali zdravotnickou záchrannou službu, která si ho převzala do své péče.

Dalšího muže, tentokrát pod vlivem alkoholu, strážníci řešili v ulici U Věžových domů. Muž seděl na zemi a měl krvácivé zranění hlavy. Strážníci zjistili jeho totožnost a na žádost muže na místo přivolali zdravotnickou záchrannou službu, která ho odvezla k dalšímu vyšetření.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru