Recenze: Nakupuji v OC Central v Mostě, skenuji či fotím paragony a získávám dárky. Takto funguje nová aplikace
Foto: Olga Markuzziová
Most

Most - Nákupní centrum Central Most spustil v poslední dekádě měsíce srpna novou mobilní aplikaci Můj Central. Zajímalo nás, jak aplikace funguje.

Aplikaci lze velmi snadno stáhnout z Google Play nebo App Store, můžete se zaregistrovat i přes Facebook, Google či Apple, nebo zde.

U pokladny se ničím neprokazuji, jen si schovám paragon

Je to celkem snadné a rychlé pak už to funguje také jednoduše. Líbí se mi, že při nákupech nemusíte vytahovat žádnou kartičku, ani mobil s aplikací, ani u pokladny nic skenovat a podobně. Jen zaplatím a paragon si dobře uschovám. Dříve jsem byla zvyklá nechávat paragony v tašce u zboží, v tomto případě vidím jednodušší si je odložit rovnou na jedno místo, třeba do peněženky.

Paragony pak stačí někde v klidu vyndat, chytrým telefonem nafotit a uložit do mobilu nebo je rovnou naskenovat do aplikace. Otevřu si v telefonu aplikaci, dole na stránce kliknu na červené kolečko se znaménkem plus a zvolím si, zda budu skenovat účtenku, nahrávat účtenku z galerie v mobilu nebo budu skenovat kupón. A je to. Čím více účtenek, tím více bodů.

A co s body? To je právě to nejpříjemnější na aplikaci, proměním je za dárky!

Vždy, když otevřete aplikaci, vidíte stav svých bodů a v horní části aplikace vidíte i nabídku odměn, které můžete za nasbírané body proměnit. Kromě dárků, jako káva zdarma, na kterou mohou v prvním měsíci dosáhnout všichni, co si stáhnou aplikaci, protože se jim ihned načte 10 bodů, či různé spotřební zboží, se můžete rozhodnout i pro dárkový poukaz. Nyní je v nabídce poukaz na 120 minut do JUMP Family, poukaz na mostecký Aquadrom v hodnotě 500 korun, poukaz z e-shopu Salátofka za 550 kroun, poukaz na nákup 300 korun na krmivo Platinum, či sleva ve výši 75% na fotografické služby.

Příjemné je, že aplikace informuje i o různých akcích, které OC Central Most chystá, případně ve kterých je zapojen.

V Můj Central si můžete vyhledat všechny prodejny v centru a dozvědět se o nich všechny informace. V aplikaci si zvolíte sekci obchody, a znaménkem +sledovat si obchod přidáte do oblíbených a budou Vám poté jeho nabídky chodit přednostně.

Super je také mapa obchodního domu v této aplikaci. Prodejny se v nákupních centrech občas přemisťují, tak je fajn mít mapu u sebe a jít najisto.

Sbírat body je možné ze všech prodejen v Centralu!

Co bych rozhodně vychválila, je skutečnost, že můžete sbírat body ze všech prodejen v Centralu. V tom je aplikace určitě unikátní, nejsou tam žádná omezení. Pokud jste zvyklí například nakupovat pravidelně potraviny v Albertu, pak máte určitě šanci na spoustu dárků.

Chválím také to, že vás aplikace neodmění jen dárky od nájemníků centra, ale i od dalších subjektů mimo Cenral. Teď můžete za odměnu třeba sportovat a věřím, že nabídka se bude postupně měnit a rozšiřovat.

O aplikaci jsme psali také zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru