Velká úleva! Dnes dopoledne se otevře hotový obchvat kolem Loun na dálnici D7
Foto: ŘSD Ústeckého kraje
Most

Louny – V devět hodin ráno projedou první řidiči po dokončené stavbě – zkapacitněném obchvatu Loun, tedy novém úseku dálnice D7. Ještě v úterý probíhaly na stavbě poslední dokončovací práce.

Stavbu „D7 Louny, zkapacitnění obchvatu“ zahájilo Ředitelství silnic a dálnic v srpnu 2020. Původní termín dostavby dálnice D7 u Loun byl červen 2023, kvůli technickým problémům ale skutečné otevření Ředitelství silnic a dálnic odhadovalo až na konec září tohoto roku. Druhý termín se již podařilo dodržet. V úterý zveřejnilo Ředitelství silnic a dálnic na sociálních sítích videa, jak postupovaly práce v červenci a srpnu

Jedním z hlavních důvodů přestavby silnice I/7 bylo zajištění dopravní obslužnosti průmyslových zón u Mostu, Loun a Postoloprt, zejména pak průmyslové zóny Žatec – Triangle. Navazující stavbou je východně stavba „D7 Chlumčany, zkapacitnění obchvatu“, na níž se stále ještě pracuje.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru