AKTUÁLNĚ: Sražený motorkář v ulici Františka Halase
Ilustrační foto
Most

Most – S dopravními komplikacemi musí počítat řidiči jedoucí v Mostě ulicí Františka Halase. Po dopravní nehodě, při níž došlo ke střetu osobního vozu s motorkářem, řídí policisté dopravu kyvadlově.

„Hlášení o dopravní nehodě obdržela policie ve 13:12 hodin. Pravděpodobnou příčinou střetu vozu s motorkářem je nedání přednosti jízdě. Kdo je viníkem nehody, je předmětem vyšetřování," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger a doplnil, že policisté na místě vyloučili přítomnost alkoholu u řidičů.

Z důvodu zranění motorkáře byli na místo vysláni zdravotníci. „Motorkáře jsme se středně těžkým zraněním transportovali do mostecké nemocnice," dodal mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru