Po ranní tragické nehodě na kolejích se vlaky mezi Chomutovem a Mostem opět rozjedou v plném rozsahu
Ilustrační foto: CC0
Most

Chomutov – Ve čtvrtek ráno došlo na železničních kolejích na trati mezi Mostem a Chomutovem k tragické události. Policie České republiky dostala hlášení v 7:42 minut. U obchodní zóny u Otvic u Jirkova došlo ke střetu člověka s jedoucím vlakem.

„Ještě nyní před půl dvanáctou je na místě výjezdová skupina, která na provádí prvotní šetření. Mladá žena bohužel následkům srážky s jedoucím vlakem na místě podlehla," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

S ohledem k události byla v místě zavedena kyvadlová autobusová doprava. „Zhruba od půl jedenácté byl obnoven provoz na jedné koleji a od půl dvanácté má být obnoven provoz po obou kolejích dle jízdního řádu," doplnil mluvčí Českých drah Petr Šťáhlavský. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru