Pozor, u silnice mezi Hrobem a Mikulovem budou kácet stromy
Na úseku silnice mezi Hrobem a Mikulovem bude omezený provoz. Foto: Ilona Kaufuss
Most

Hrob, Mikulov – Řidiči, kteří jezdí silnicí mezi Hrobem a Mikulovem, se musí od pondělí 2. října připravit na komplikace. Konkrétně v úseku silnice II/382 ve Verneřicích u Hrobu (při sjezdu ze silnice mezi Dubím a Osekem) a na stejné silnici v katastru Mikulov v Krušných horách, konkrétně od domu s číslem 888 až k objektu s číslem 891/1. V uvedeném úseku dojde ke kácení poškozených stromů podél komunikace.

Firma bude provádět kácení vždy ve všední dny, od pondělí do pátku, v době od 8-15 hodin. V tuto dobu budou práce probíhat v celkové uzavírce silnice. Povolený vjezd budou mít pouze autobusy městské hromadné dopravy a vozidla záchranného systému. O víkendech a mimo uvedený čas bude komunikace průjezdná i pro ostatní vozidla. Je ale třeba počítat s tím, že práce mohou trvat i několik týdnů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru