Takový výsledek návštěvy Mostu turisté z druhé strany republiky nečekali. Tuhle reklamu fakt nechceme
Ilustrační foto
Most

Most – Mostečan připravil turistům z Frýdku-Místku nepříjemné překvapení. Z návštěvy Mostu si bohužel odvezli zážitek, který jen tak z hlavy nevymažou. Okradeni byli během spánku.

Policisté z obvodního oddělení předali sdělení podezření 37letému muži hned z několika trestných činů, a to z krádeže vloupáním, porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Dalo by se říct, že troufalý podezřelý chytil příležitost za pačesy. „V hlubokých nočních hodinách, když už se blížil konec prázdnin, neodolal pohledu na pootevřené okno jednoho z mosteckých hotelů. Vyšplhal do více než dvoumetrové výšky a vlezl do pokoje, kde byli ubytovaní hosté. Během toho, co nic netušící návštěvníci hotelu spali, muž místnost prohledal. Pokoj pak zase stejnou cestou potichu opustil," popsal událost policejní mluvčí Václav Krieger.

Poškozená žena po ránu postrádala z nočního stolku mobilní telefon, peněženku s platební kartou, penězi a osobními doklady. Vše v hodnotě 6 500 korun. Policisté se případem začali intenzivně zabývat a získané poznatky je dovedly právě k 37letému muži. Ten se ke všemu doznal. „Odcizený telefon prý prodal za 400 korun, peníze utratil a zbytek věcí vyhodil," doplnil mluvčí.

Ukázalo se, že Mostečan byl již Okresním soudem v Ústí nad Labem za majetkovou trestnou činnost potrestán několika měsíčním odnětím svobody. Bude-li podezřelý uznán vinným i v tomto případě, za mříže se může vrátit až na tři roky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru