Agresivní muž děsil lidi křičením o smrti a ďáblu, pak zaútočil na strážníky
Ilustrační foto
Most

Most - Na linku 156 oznámila oznamovatelka, že je v budově úřadu nějaký muž, který se chová agresivně a křičí nesrozumitelné věty o ďáblu a smrti, a lidé z něho mají strach. K události byla vyslána nejbližší motohlídka strážníků, kteří muže odpovídajícího popisu uviděli na třídě Budovatelů. Strážníci muže vyzvali k prokázání totožnosti a ten na to zareagoval útokem na jednoho ze strážníků.

Proto byli strážníci nuceni použít donucovací prostředky, muže svedli na zem a přiložili mu pouta. Strážníci poté muže převezli na vyšetření po použití donucovacích prostředků, kde byly provedeny testy, zda není muž pod vlivem alkoholu nebo drog, oba testy byly negativní. Během ošetření muž vulgárně urážel strážníky i ošetřující personál a zároveň vykřikoval nesouvislé věty o víře, smrti a ďáblu. Na základě rozhodnutí lékaře byl převezen za asistence strážníků na psychiatrické oddělení do nemocnice v Ústí nad Labem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru