Muž vydávající se za svého bratra byl čtyři roky v pátrání, sám na sebe upozornil jízdou načerno
Foto: MP Most
Most

Most - Na lince 156 požádal o pomoc dispečer Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova o asistenci při kontrole totožnosti cestujícího bez platné jízdenky. Na místě byl hlídce předložen sepsaný záznam o provedené přepravní kontrole, na kterém bylo uvedeno údajné jméno cestujícího. Strážníci zjistili, že se tyto údaje nenacházejí v registru obyvatel, a muže vyzvali k prokázání totožnosti.

Muž trval na tom, že jsou uvedené údaje správné. Vzhledem k tomu, že cestující nemohl hodnověrně prokázat svoji totožnost, byl předveden na Policii ČR. Při prokazování totožnosti na policii neznámý muž neustálé uváděl nepravdivé údaje o své osobě a o svých příbuzných. Jeden ze strážníků posléze zjistil, že v databázi hledaných a pohřešovaných osob se nachází podobizna osoby, která se shoduje z dosud neztotožněným mužem.

Neznámý muž se následně doznal, že se hlídku Městské policie Most a policisty pokusil obelstít a vydával se za svého bratra, jelikož věděl, že je v evidenci hledaných osob PČR od roku 2019.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru