Ilustrační foto: CC0
Most

Most – Další "řidič" v Mostě ohrožoval ostatní účastníky provozu a chodce na ulicích tím, že usedl za volant, přestože byl pod vlivem psychotropních látek. Jeho jízdu ukončili policisté.

Policisté obvodního oddělení Zahradní v Mostě sdělili podezření 38letému muži ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Uniformovaná hlídka zastavila řidiče ve vozidle Volkswagen v zářijových večerních hodinách v ulici Lipová a výsledek kontroly nedopadl moc dobře.

„Policisté hlídkové služby vyzvali nervózního Mostečana, aby se podrobil testu na přítomnost drog v těle. Vyšlo najevo, že motorista si dal před jízdou asi pěkný koktejl. Test byl totiž pozitivní na pervitin, kokain i na opiáty," vypočítal policejní mluvčí Václav Krieger.

Strážci zákona muže zadrželi a převezli k lékařskému vyšetření. Následné toxikologické odborné vyjádření potvrdilo, že v krvi řidiče kolovala před jízdou droga. Od soudu může podezřelý odejít v případě uznání viny až ročním trestem odnětí svobody.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru