Zájemcům se představují téměř 3 desítky vystavovatelů. Foto: OHK Most
Most

Most – V devět hodin se otevřely brány Sportovní haly v Mostě, v níž se druhým dnem koná Regionální veletrh středního vzdělávání. Veletrh začal v neděli, kdy přilákal hlavně pozornost rodičů a žáků osmých a devátých tříd, dnes se jej chystají navštívit žáci v rámci svých tříd společně se zástupci základních škol. Veletrh dnes uzavře své brány ve 13 hodin.

„Vystavovatelé už včera zaznamenali zvýšený zájem veřejnosti v porovnání s předchozími ročníky," uvedla Jiřina Pečnerová, ředitelka úřadu Okresní hospodářské komory, která je pořadatelem již 22. ročníku přehlídky poskytovatelů středního vzdělávání a firem zaměřených na vzdělávání dospělých.

Návštěvníci si mohou prohlédnout nabídku téměř třiceti škol, přičemž na sever Čech se přijeli představit například i zástupci z Odolene Vody (Střední škola letecké a výpočetní techniky), z Mělníku (Česká zahradnická akademie) či Českých Budějovic (SOŠ veterinární, mechanizační a zahradnická a Jazyková škola). 

„Tradičně veletrh navštíví kolem 2 tisíc návštěvníků," dodala Jiřina Pečnerová.

 

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru