Vyhrajte vstupenky na show iluzionisty Davida Cordero Kozloka.
Most

Severní Čechy – Už tuto sobotu předvede nejrychlejší iluzionista v Česku David Cordero Kozlok svou „narozeninovou“ show s názvem Paquita. Akci, kterou již nehodlá nikdy více zopakovat, připravil v kině v Jirkově, a to od 14 hodin. 

Při show, při níž nahlédnete do soukromí rekordmana Davida Cordero Kozloka, uvidíte třeba břichomluvecké vystoupení, které vás zaručeně pobaví a kouzla, která vám vyrazí dech. Můžete u toho být také, a to zdarma. Do soutěže jsme připravili dvě volné vstupenky. Jak je získat?

Odpovězte do středečních 12 hodin na soutěžní otázku. Ta zní: Kolik času zabralo iluzionistovi a jeho týmu zdolání českého rekordu, při němž předvedl 11 iluzí? Odpověď zašlete na e-mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. K odpovědi připojte své jméno a příjmení a telefonní kontakt.

Připomínáme, že o Davidu Cordero Kozlokovi vyšel tento článek, kde zajisté najdete i správnou odpověď.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru