Z odpovědí byla vylosována výherkyně z Loun. Gratulujeme. Foto: redakce
Most

Ústecký kraj – Už v sobotu 11. listopadu ve 14 hodin začne největší iluzionistická show v Česku, kterou doplní představení břichomluvce. Pro své vystoupení si iluzionista David Cordero Kozlok zvolil jirkovské kino, kde jsou diváci velice blízko pódiu a budou celé show na dosah.

V pondělí vyhlásily e-deníky.cz soutěž, kdy měli soutěžící zodpovědět otázku, kolik času zabralo iluzionistovi a jeho týmu zdolání českého rekordu, při němž předvedl 11 iluzí. Správnou odpověď se čtenáři mohli dozvědět z předchozího článku. David Cordero Kozlok to zvládl za 3 minuty a 51 vteřin.

Vylosovanou výherkyní je Lucie Šrůtová z Loun, které tímto ještě jednou gratulujeme. „Moc děkuji, to je krásná zpráva. Lístky věnuji dcerám," potěšila zpráva o výsledku losování Lucii Šrůtovou.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru