Foto: Policie ČR
Most

Most – Čtvrtečního odpoledne se opět sešli policisté a městští strážníci v mosteckých Stovkách. Tam vzhledem k nepříznivé situaci v lokalitě probíhala jedna z dalších policejních akcí.


„Smíšené hlídky procházely jak okolí domů, kde dohlížely na dodržování veřejného pořádku a občanského soužití, tak i jejich jednotlivé a společné prostory. Policisté s městskými strážníky pátrali po osobách, na které byl vydán příkaz k zatčení," shrnul poslední akci policejní mluvčí Václav Krieger.


Vyhledávali i ty osoby, které jsou potřeba k procesním úkonům orgánů Policie ČR. Ve spolupráci hlídky kontrolovaly také byty obývané cizími státními příslušníky bez potřebných dokumentů.

Počet zkontrolovaných osob se při sedmé naplánované akci zastavil na čísle 54. Podařilo se vyhledat 3 hledané osoby. Jedna z nich se vyhýbala nástupu k výkonu trestu odnětí svobody. Mostečtí policisté s mužem ihned zahájili trestní řízení pro podezření z přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Hlídky narazily i na 37letého muže, který je podezřelý z trestného činu porušování domovní svobody. Ten si za toto nezákonné jednání na služebně převzal sdělení podezření. Jednoho z kontrolovaných policisté předvedli na obvodní oddělení, protože se jim při akci nepodařilo ověřit jeho totožnost.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru