Ilustrační foto: CC0
Most

Most – O uplynulém víkendu se 40letý muž z Mostu vrátil k činnosti, pro kterou byl v minulosti soudem potrestán vězením, ze kterého se vrátil nedávno. Očividně ve vězení svědomí příliš nezpytoval.

V odpoledních hodinách se vydal do prodejny s nábytkem a bytovými doplňky. V hlavě měl už ale nekalý úmysl. „Během nákupu vložil nějaké zboží do nákupního košíku, ale dvě balení povlečení za 1500 korun vložil do igelitové tašky. Lůžkoviny u pokladny nezaplatil a z obchodu vykráčel ven," popsal prohřešek policejní mluvčí Václav Krieger.

Před prodejnou byl zadržen pracovníkem ostrahy, který přivolal policejní hlídku. Uniformovaní muži lustrací zjistili prohřešky Mostečana z minulosti, a proto ho převezli na služebnu. Zákazníkovi prý po nákupu nové matrace už nezbyly na povlečení peníze. Na obvodním oddělení si muž převzal sdělení podezření ze spáchání trestného činu krádeže. „Do vězení se tak může v případě uznání viny vrátit až na tři roky," podotkl mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru