Vánoční strom pro Most rostl v zahradě v Louce u Litvínova. Foto: Oldřich Hájek
Most

Louka u Litvínov / Most – Pracovníci Technických služeb Most se pustili v pondělí před devátou hodinou dopoledne do příprav na kácení vánočního stromu pro Most. Nádherný jehličnan rostl v zahradě v Louce u Litvínova. 

V místě prací řídí společně dopravu mostečtí i litvínovští strážníci. Až bude strom pokácen, naloží jej pracovníci na přistavený kamión, který vánoční strom převeze na 1. náměstí v Mostě, kde bude následně nazdoben. 

Své dva vánoční stromy mají už i Litvínovští. Jejich vánoční chlouba, která tradičně stojí na nám. Míru, pochází přímo z města, kde jej pracovníci litvínovských technických služeb pokáceli v soukromé zahradě na Osadě. Litvínov, stejně jako Most, tak dostal strom od soukromých osob darem. Druhý stromek pracovníci technických služeb nazdobili u křižovatky na rozmezí Janova a Hamru.

Takovýto nádherný strom rostl na Osadě. Městu jej darovali majitelé. Foto: město Litvínov

Hned po pokácení, převozu a umístění na náměstí Míru se pracovníci Technických služeb Litvínov pustili do jeho zdobení. Foto: město Litvínov

 

Svého stromu se dočkali i obyvatelé Janova a Hamru, kde má na sobě stromek pár vánočních koulí a světýlka. Foto: jip

 

Svůj stromek má samozřejmě už i Meziboří, které tradičně jako první město na Mostecku pořádá oslavy adventu, a to už od pátku 1. prosince, přičemž o den později dojde k rozsvícení stromku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru