Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Most, Chomutov – Hned ke dvěma požárům motorů vyráželi hasiči v úterý dopoledne na Mostecku a Chomutovsku. Zatímco v Mostě si vystačili hasiči s vodou, v Chomutově bylo zapotřebí využít hasicí pěnu.

„Jednotka ze stanice Most a dobrovolná jednotka z Rudolic vyjely k požáru osobního auta v Dělnické ulici Mostě-Velebudicích-Skyřicích. Hořelo v prostoru motoru. Hasiči požár zlikvidovali vysokotlakým proudem vody," uvedli hasiči na sociálních sítích.

Jako po návštěvě z pekla vypadá jedna z garáží ve středisku Správy a údržby silnic Ústeckého kraje v Chomutově, kde došlo k technické závadě na jednom ze starších vozů – sypači. Vzniklý požár museli uhasit hasiči.

„Jednotka ze stanice Chomutov a dobrovolná jednotka z Jirkova zlikvidovaly požár nákladního auta v garáži v Pražské ulici v Chomutově. Zásah trval 51 minut. Byla použita hasební pěna. Příčina vzniku požáru a škoda se vyšetřuje," uvedl hasičský sbor na sociálních sítích.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru