Ilustrační foto: e-deníky.cz
Most

Mostecko, Chomutovsko – Server dopravniinfo.cz hlásí v pondělí ráno řadu nehod na Mostecku i v sousedních okresech. Policisté vyjížděli těsně po páté hodině ráno k nehodě na silnici I/27 kousek za odbočkou na Kopisty ve směru na Most k dopravní nehodě dvou osobních vozů.

O pár minut později vyjížděli policisté k nehodě na silnici 256 za Mariánskými Radčicemi ve směru na Braňany, kde osobní vůz srazil srnu. Ta zůstala na vozovce a nehoda tak komplikuje průjezd.

Těsně před šestou hodinou byla ohlášena další nehoda, tentokrát přímo v Mostě, a to v ulici Pod Lajsníkem, kde se srazila opět dvě osobní auta a to v prostoru autobusové zastávky. Všechny nehody se obešly bez zranění.

Na Chomutovsku jsou aktuálně hlášeny čtyři nehody. K té nejvážnější došlo na silnice 25124 kousek za Údlicemi směrem na Otvice. V půl šesté ráno zde došlo k hromadné nehodě pěti vozů. Dopravní policisté jsou na místě a probíhá vyšetřování.

O hodinu později, tedy v půl sedmé ráno, nezvládla řízení řidička na silnici 00733 za Spořicemi. S vozem skončila na boku. Z auta ji museli vyprostit hasiči a s lehčím zraněním ji předali zdravotníkům. 

Ještě předtím, a to v šest ráno, došlo k nehodě osobních vozů na silnici I/13 na přemostění na světelné křižovatce u Exitu 82 směrem ke Globusu. K nehodě došlo v důsledku náledí, projíždějte tudy opatrně. 

Na silnici I/7 v úseku Hora Svatého Šebestiána-Chomutov došlo před sedmou k nehodě nákladního vozu kousek od Křimova. Nákladní vůz narazil do svodidel, pozor na možný únik nafty. Místo je průjezdné pravým pruhem ve směru na Chomutov. 

Pozor si dejte také při cestě do Teplic, pokud jedete přes Bílinu. Na Teplickém Předměstí na hlavním tahu, tedy silnici I/13 došlo před sedmou hodinu ke srážce tří vozů. 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru