Policisté sice muže dopadli nedlouho po pokusu o loupež, jeho vyšetřování ale bude probíhat na svobodě. Ilustrační foto
Most

Chomutov – Informace o nepovedeném přepadení směnárny v chomutovském hypermarketu rozesmála čtenáře po celé republice. Muž, který si akci dlouho plánoval, totiž narazil na pracovnici směnárny, která se muži vysmála do obličeje a přes výhružku použitím výbušniny spustila alarm. Teď orgány rozhodly, že pachatel pokusu o loupež bude stíhán na svobodě. 

O čtvrtečním pokusu o loupež jsme psali ZDE. Muž z Jirkova vyrukoval na pracovnici směnárny s požadavkem na vydání hotovosti. Ta se však ničeho nezalekla a spustila alarm. Vzniklé situace si navíc všimla policistka v civilu, která byla hned vedle na manikúře. Muže se jí sice nakonec zadržet nepodařilo, ale přivolala kolegy. Ti neúspěšného pachatele zatkli zanedlouho. „Vzhledem k tomu, že podnět vyšetřovatele ke vzetí obviněného muže do vazby nebyl akceptován, bude vyšetřování nadále probíhat na svobodě," uvedla v pondělí k případu policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru