Saxofon Ondry Krejči převzali od nálezkyně jeho rodiče. Foto: FB Ondry Krejči
Most

Most – Sociální sítě od pondělního večera plnila zpráva, že Ondřej Krejča, nesmírně talentovaný nevidomý hudebník přišel v Mostě o svůj saxofon v hodnotě desítek tisíc korun. Informaci sdílelo obrovské množství lidí, řada z nich navrhovala, že pokud se majiteli jeho hudební nástroj nevrátí, uspořádají sbírku.

V úterý večer mohl sám Ondra Krejča na sociálních sítích potvrdit skvělou zprávu, která už od odpoledních hodin pronikala na veřejnost. Saxofon se našel. „Dostal jsem zprávu, že se nástroj našel, ale ještě ji nechci zveřejnit, dokud si nebudeme jisti, že je to skutečně můj saxofon a že je v pořádku," potvrdil odpoledne Ondra Krejča E-Mostecku. 

Večer už ale mohl zprávu aktualizovat: „Nástroj byl nalezen a v pořádku navrácen nálezkyní, které bych tímto chtěl z celého srdce poděkovat. Zároveň vám všem mnohokrát děkuji za sdílení a nabídky pomoci. Moc si vás všech vážím a jsem ohromně šťastný, že se nástroj v pořádku vrátil. Nástroj byl dnes 12.12. přibližně kolem 18:00 nálezkyní navrácen do rukou mých rodičů. Sám jsem jej z důvodu představení a studia v Praze nemohl převzít. Nálezkyně byla samozřejmě odměněna, jak jsem slíbil v příspěvku původním."

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru