Autobus narazil do kamionu. V místě nehody je hustá mlha. Foto: Policie ČR
Most

Petrovice – K vážné dopravní nehodě došlo ve čtvrtek dopoledne na 90. km dálnice D8 ve směru do Německa, tedy kousek za tunelem Panenská. Podle prvotních informací autobus narazil do kamionu.

„Na místě zasahuje šest hasičských jednotek. Hasiči se snaží dostat z havarovaného vozidla dvě zaklíněné osoby. Ostatní jsou zraněni lehce," uvedl mluvčí HZS Ústeckého kraje Petr Pelikus. 

Mluvčí záchranářů Prokop Voleník potvrdil, že většina osob je zraněna lehce: „Momentálně odjíždí z místa nehody poslední sanitka. Jeden člověk se zranil těžce, čtyři jsme odvezli se středně těžkým zraněním a čtyři s lehkým zraněním," doplnil Voleník krátce před dvanáctou hodinou. Hasiči speciálním vozem převezli zbylých 17 nezraněných cestujících do Petrovic, aby byli v teple. 

Dálnice D8 je v daném úseku z důvodu záchranářských prací uzavřená. Řidiči by měli sjíždět z dálnice nejlépe už před exitem 80.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru