Ilustrační foto
Most

Most, Litvínov – Kdo se těší nejvíc? Pravděpodobně omladina. Tento týden se otevře jak litvínovský McDonald´s, tak KFC v mosteckém obchodním domě Central.

Podle předběžných informací se KFC otevře již ve středu 20. prosince. Tuto prodejnu najdete v přízemí nákupního centra. Milovníci rychlého občerstvení si tak budou moci v pohodlí obchodního domu vybrat již ze dvou nejrozšířenějších značek tohoto typu stravování.

Foto: Oldřich Hájek

Ve čtvrtek 21. prosince se poprvé otevřou dveře nové pobočky řetězce McDonald’s v Litvínově. Zákazníci se mohou těšit na plnou snídaňovou a klasickou produktovou nabídku včetně služeb kavárny McCafé a obsluhy přímo u stolu.

Krom příjemného posezení uvnitř s kapacitou celkem 89 míst nabídne pobočka dalších 42 míst na zahrádce, chybět nebude ani McDrive, digitální hry pro děti a venkovní playland.

Za první pobočkou řetězce McDonald’s v Litvínově stojí zkušený a na Mostecku známý franšízant Marek Neumann. Litvínovská restaurace se tak stane jeho třetí restaurací tohoto řetězce v rámci regionu. „Jsem moc rád, že svou další restauraci otevírám opět na Mostecku. Jsem velkým milovníkem zdejší krajiny a velkého množství sportovních příležitostí, které tady v regionu jsou, ale i kulturních akcí. Velmi se těším na spolupráci se všemi novými zaměstnanci, kterým můžeme poskytnout dobré pracovní zázemí s potenciálem pro budoucí růst v zaměstnaneckému týmu,“ říká Marek Neumann. V den otevření se můžete těšit na speciální akci: „Na prvních 50 zákazníků v restauraci a prvních 50 zákazníků na McDrive čeká při nákupu minimálně jednoho velkého McMenu malý, originální McDonald ´s dárek,“ vysvětluje.

V rámci otevření restaurace McDonald’s v Litvínově se dále rozhodl věnovat její licenční partner Marek Neumann finanční dar v hodnotě 250 000 Kč zdejší Sportovní soukromé základní škole Litvínov. Podporu vzdělávání těch nejmenších v tomto regionu, ve kterém se rozhodl kvůli svým restauracím také trvale zakotvit, považuje za to nejdůležitější. „SSZŠ pod vedením pana ředitele Škramlíka nabízí dle mého názoru dětem skvělý start do života, který si tímto dovoluji podpořit,“ doplňuje Marek Neumann.

Celkem 119. restaurace McDonald’s v ČR poskytne až 70 pracovních míst a otevřená bude každý den od 7 do 22 hodin, McDrive obsluhu do auta bude možné využít až do 23:00hod.

V Litvínově mají před sebou ještě hodně práce do čtvrtečního otevření. Foto: jip

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru