Pohřešovaná Markéta Široká má v jazyku piercing. Foto: PČR
Most

Ústecký kraj, Děčín – Policisté žádají veřejnost o pomoc při pátrání po pohřešované 21leté ženě z Děčína. Pohřešovaná  byla naposledy spatřena v úterý 19. prosince 2023 ve 13 hodin v místě svého bydliště v Děčíně odkud odešla a do současné doby se nevrátila a ani o sobě nepodala žádnou zprávu.

Více informací naleznete ZDE (pokud je odkaz nefunkční, žena  byla vypátrána).

„V případě, že pohřešovanou ženu uvidíte nebo víte, kde by se mohla nacházet, kontaktujte policisty na lince tísňového volání 158 nebo policisty obvodního oddělení Děčín město, tel. 974441200. Případně se můžete obrátit na jakoukoliv nejbližší policejní služebnu. Děkujeme," informuje policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru