Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Šluknov – Krátce před desátou hodinou dopolední, a to ve středu 3. ledna, se na silnici druhé třídy v obci Šluknov stala vážní dopravní nehoda. Bohužel má tragické následky.

Při projíždění zatáčky v ulici Zámecká se nejprve bočně střetla dvě protijedoucí vozidla, a to osobní automobil Citroen a nákladní vozidlo Volkswagen. Následně po střetu řidič osobního vozidla Citroen narazil do zdi budovy mimo komunikaci.

V osobním vozidle došlo ke zranění spolujezdkyně, která byla vrtulníkem Letecké záchranné služby transportována do nemocnice. Provedené dechové zkoušky byly u obou řidičů negativní. Přesnou příčinu, průběh a míru zavinění nehody na místě šetřili děčínští dopravní policisté. Včerejšího odpoledne pak přišla smutná zpráva. Spolujezdkyně z vozidla Citroen bohužel v nemocnici zemřela. Případ si proto převzali rumburští kriminalisté. K objektivnímu posouzení všech skutečností nařídili u zesnulé soudní pitvu. Případ prověřují jako trestný čin usmrcení z nedbalosti.

Žádáme tímto každého, kdo mohl být svědkem této dopravního nehody, případně by měl k jízdě uvedených vozidel jakékoliv poznatky, aby je předal policistům na telefonním čísle 724 797 807 či na tísňové lince 158. Děkujeme," uvedla policejní mluvčí Eliška Kubíčková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru