Foto: Policie ČR
Most

Lounsko – Lounští policisté od 3. ledna 2024 pátrali po ženě, která byla na cestě od své dcery, ale domů již nedorazila. Krátce po zveřejnění výzvy se podařilo ženu najít.

Popis osoby: Zdánlivé stáří 45 až 50 let, výška asi 155 až 158 cm, hubené postavy, modré oči, fialovo-černé obarvené rovné vlasy po ramena, jizva nad levým okem o délce 3-4cm.

Máme všichni o ní strach a nevíme, co se mohlo přihodit," napsala naší redakci dcera pohřešované ženy Veronika Sazamová.

Pátrání po ženě (pokud je odkaz neaktivní, osoba již byla vypátrána)

Oblečení v době posledního vidění: Bílý kabát nad kolena, šedivý nákrčník, černé neznačkové tenisky s bílou podrážkou a černé legíny.

Žena by se měla v současné době pohybovat na Postoloprtsku. Poznatky k pobytu nebo výskytu uvedené osoby je možno předat na linku 158, případně na nejbližším oddělení Policie České republiky," uvedl policejní mluvčí Jakub Mareš.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru