V terénu je veškerá technika. Foto: TS Most
Most

Most – Mostečané většinou jen závistivě hledí směrem ke Krušným horám, kde vidí bílé vrcholky, několikrát za zimu se ale dočkají i oni a zvláště děti jsou hned nadšené, že je v ulicích sníh. Pro pracovníky technických služeb to nicméně znamená pracovní pohotovost. Aktuálně je v ulicích veškerá technika i pracovníci, kteří ručně odklízejí sníh například ze schodišť.

Snahou je odklidit co nejrychleji hlavní chodníky, zastávky MHD a přístupové cesty. S ohledem na pokračující sněžení buďte při chůzi opatrní. 

 

Pracovníci technických služeb odklízejí sníh i ze schodišť, která hned prosolují, i tak dejte při chůzi pozor. Foto: TS Most

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru