Muž prý netrefil odbočku. Policistům bylo hned jasné, co mu kalilo smysly. Foto: PČR
Most

Most – Mostečtí policisté vyjížděli v sobotu dvě hodiny po půlnoci k Dopravnímu podniku měst Mostu a Litvínova, kde měl být vůz Volkswagen na kolejišti. V místě, kde se otáčí tramvaj, byl řidič, který jel svým vozem ze zábavy do Teplic a prý špatně odbočil.

Motorista ve věku 27 let skončil s automobilem zaseklý v kolejišti mimo vozovku a nebyl schopný další jízdy. Tím na sebe k své smůle upozornil. Policisté vyzvali muže, aby se podrobil testu na přítomnost alkoholu. Jeho řidičské umění bylo rázem vysvětleno. „Přístroj ukázal 1,6 promile," podotknul policejní mluvčí Václav Krieger.

Uniformovaná hlídka ke všemu zjistila, že to není řidičův jediný problém. Ten má hned dva platné zákazy řízení motorových vozidel. „První, o kterém rozhodl teplický magistrát, nabyl právní moc v listopadu loňského roku. Druhý zákaz vydal Magistrát města Ústí nad Labem a je platný teprve několik dní," dodal mluvčí.

V kolejišti naštěstí nezpůsobil žádnou škodu. Foto: PČR

Tepličan vjel na vyřazenou kolej a nezpůsobil svým špatně zaparkovaným vozidlem žádnou škodu na majetku. Policejní hlídka ho ihned zadržela a převezla do cely. Po vystřízlivění si muž na obvodním oddělení Zahradní převzal sdělení podezření ze spáchání trestných činů maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a ohrožení pod vlivem návykové látky. „V případě uznání viny mu hrozí až dva roky za mřížemi," uzavřel Václav Krieger.  

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru