Foto: NP České Švýcarsko
Most

Hřensko – Ve středu 24. ledna se na silnici mezi Hřenskem a státní hranicí svalil balvan o velikosti osobního automobilu. K sesunutí došlo stovky metrů od obce Hřensko, které chrání bariéry za třičtvrtě miliardy korun. Na místě jsou hasiči a pracovníci NP České Švýcarsko.

Celá událost se naštěstí obešla bez zranění. Kámen je označen, provoz je prozatím vedený přes vedlejší parkoviště.

Foto: Redakce

„Že jsou bariéry nad Hřenskem spolehlivé, ostatně již v minulosti prověřilo několik pádů pískovcových balvanů, které naše bariéry zastavily a ochránily tak majetek zdejších obyvatel a podnikatelů. Přidáváme také důležité upozornění na vyhlášený stav zvýšeného rizika nárazových větrů, které mohou vyvracet stromy nebo lámat větve. Není bezpečné se nyní pohybovat v lesních porostech. Myslete prosím na to nejdůležitější – na své zdraví i zdraví vašich blízkých a nechoďte dnes do lesa," uvádí NP České Švýcarsko na Facebooku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru