Foto: Nemocnice Kadaň
Most

Kadaň – Radiodiagnostické oddělení Nemocnice Kadaň výrazně prodlužuje ordinační dobu, aby tak vyšlo vstříc těm pacientům, kterým každodenní vytížení návštěvu zdravotnického zařízení v pracovní době komplikuje. Zároveň se tím výrazně zmenší objednací doba. 

Od 1. 2. 2024 bude možné v kadaňské nemocnici přijít na rentgenové vyšetření bez předchozího objednání ve všední dny od 7 do 18 hodin. 

„Další novinkou, se kterou Radiodiagnostické oddělení přichází, je možnost přijít na CT a sonografické vyšetření nejen od pondělí do pátku, ale také o víkendu. Ordinační doba tak v sobotu a v neděli bude na CT od 7 do 18 hodin a na sonografii od 8 do 14 hodin," poznamenala Karolína Odlasová, manažerka komunikace Nemocnice Kadaň. Víkendové vyšetření bude možné pouze po předchozím telefonickém objednání a na těchto telefonních číslech: 474 944 428 nebo 474 944 703.

Radiodiagnostické oddělení disponuje nejmodernější zobrazovací technologií a zajišťuje komplexní rentgenová, sonografická a CT vyšetření nejen pro vlastní nemocnici, ale i pro většinu zdravotnických subjektů v širokém okolí. Poslední dva rentgenové a čtyři ultrazvukové přístroje zakoupila v letech 2022 – 2023. Další dvě rentgenová pracoviště provozuje Nemocnice Kadaň v Klášterci nad Ohří a ve Vejprtech, kam je možné dostavit se také bez objednání.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru