Ilustrační foto
Most

Mostecko – Dopravní policisté se uplynulou sobotu v rámci celorepublikové akce zaměřili na rychle jedoucí vozidla. Uniformované hlídky kontrolovaly dodržování předepsané rychlosti na území celého mosteckého okresu, a to jak v obcích, tak na hlavních tazích. S policejními hlídkami se v sobotu setkalo celkem 20 řidičů.

 Cílem dopravně bezpečnostních akcí je snížit nepříznivý vývoj dopravní nehodovosti a zlepšení kázně na pozemních komunikacích. „Strážci zákona odhalili překročení rychlostního limitu v 15 případech a za tyto přestupky uložili pokuty ve výši 27 500 korun. V obci jelo rychleji 9 a mimo obec 6 řidičů," zhodnotil výsledky policejní mluvčí Václav Krieger.

Hlídky kontrolovaly i dodržování všech obecně platných ustanovení zákona o silničním provozu. Mimo překročení rychlosti v jízdě policisté odhalili další 4 přestupky. Jeden z motoristů odjel s pokutou 2500 korun, protože nedal přednost v jízdě jinému vozidlu. „Celkem dopravní policisté uložili při sobotní akci blokové pokuty za 36 300 korun," uzavřel mluvčí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru