Foto: čtenář
Most

Mostecko – K dopravní nehodě dvou vozů došlo v úterý těsně po šesté hodině ráno na silnici I/13 na 66. km, tedy na úrovni Komořan. Srazilo se nákladní auto s osobním.

Podle prvotních informací si nehoda nevyžádala zranění. Při průjezdu místem nehody dbejte zvýšené opatrnosti a před 66. km ve směru na Most zpomalte. 

Podle informací jednoho z účastníků nehody nedal bulharský kamion přednost osobnímu vozu. Jeho řidič, aby zabránil srážce, strhl řízení a posléze narazil do značky vedle silnice.

 

 

K další dopravní nehodě došlo na silnici I/15 ve stoupání za Sedlecem (kousek před Herkulem). Zde se krátce před sedmou srazila ve směru na Most dvě osobní auta. Místo je s opatrností průjezdné.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru