Klaun Hopsík, tedy David Juřina, rozdával všude smích. Jeho skon naopak vyvolal obrovský smutek.
Most

Most – Zpráva o náhlém úmrtí Mostečana Davida Juřiny, kterého znají jako klauna Hopsíka v mnoha městech a obcích v půlce republiky, rozesmutnila v pondělí večer celé město. Stovky vyjádření upřímné soustrasti rodině a přátelům zaplavily sociální sítě.

David Juřina, alias Hopsík ještě v neděli bavil nejen dětské publikum ve Věstci u Prahy. Na severu Čech není snad dítko, které by nezažilo některou z jeho show. David Juřina měl klauna Hopsíka zaregistrovaného pod ochrannou značkou duševního vlastnictví. Sbíral řadu ocenění, například jeho program získal 1. místo na Festivalu kouzel a magie 2023 Týn nad Vltavou.

Jako instruktor bavil ale i dospělé při kurzech zumby. Jeho odchod ve věku 47 let je pro všechny obrovským šokem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru