Pohřešovaná dívka pochází z Chomutovska. Foto: Policie ČR
Most

Lounsko – Policisté od 9. února 2024 pátrají po dívce, viz. odkaz níže, která se nevrátila do žateckého dětského domova. Zmizela o den později než další dvě dívky ze stejného domova, o kterých policie informovala v úterý.

Popis osoby: Dunová Ketrin. Zdánlivé stáří 16 až 17 let, výška asi 150 až 155 cm, hubené postavy, hnědé oči a černé rovné vlasy.

„Dívka by se měla v současné době pohybovat na Žatecku nebo Chomutovsku. Poznatky k pobytu nebo výskytu uvedené osoby je možno předat na linku 158, případně na nejbližším oddělení Policie České republiky," uvedl policejní mluvčí Jakub Mareš.

Odkaz na osobu: Pátrání po osobách - Policie České republiky (pokud je odkaz neaktivní, byla osoba již vypátrána)

Včera policie vyhlásila pátrání po dvou dívkách ze stejného dětského domova, které se tam také nevrátily. Psali jsme ZDE.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru