Ilustrační foto
Most

Mostecko - Mrazivé ráno a především decimetry sněhu – 20 cm v Teplicích, 30 cm v Děčíně, 30 cm ve Varnsdorfu atd. Takový byl 20. únor v severozápadních/severních Čechách, a sice v roce 1969.

V nížinách pěkně pocukrováno (centimetr v Ústí nad Labem, dva centimetry v Doksanech, šest centimetrů v Kadani), ale hlavně pořádná zimička, respektive až plus minus patnáct pod nulou. Jako například v Žatci, tam až -15,6 °C. Toť ve zkratce 21. únor 1978.

Slunečný, avšak na míle vzdálený zimě: v ranních hodinách sice 3 až -1 °C, nicméně po obědě jarních 12 až 16 °C. Tak vypadal 22. únor 1990. A protože devadesátky byly fajn, v nejbližších dnech se můžeme těšit na nadprůměrné teplo. Na sluneční paprsky už tolik ne.

20. února 2024: Polojasno až oblačno, přeháňky.

21. února 2024: V noci zataženo až oblačno, mezi dopolednem až západem slunce polojasno, přechodně až skoro jasno, večer návrat k zataženu. Pravděpodobně bez srážek.

22. února 2024: Velká oblačnost se srážkami (přerušovanými, ne celodenní déšť).

Co se teplot týče, budou stabilní. V minimu kolem 7 až 3 °C, v maximu okolo 7 až 11 °C.

Takové o ničem, což?

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru