V součtu všech zvážených dávek se váha zastavila na ukazateli téměř 230 g. Foto: Policie ČR
Most

Chomutov – Další zářez na poli odhalování drogové kriminality si připsal chomutovský TOXI tým. Několikatýdenní práci završili kriminalisté  v lednu, kdy spustili realizaci. Při té zadrželi 57letého muže z Chomutovska, o němž předtím shromáždili informace, že se má ve značné míře zabývat prodejem pervitinu.

Tomu odpovídá i množství bílé krystalické látky, kterou nalezli a zajistili při domovní prohlídce uskutečněné vzápětí po zadržení. „Váha ukázala v součtu hodnotu 228 gramů. Kriminalisté drogy objevili schované v mrazáku mezi potravinami. Jak ukázala následná chemická analýza, jednalo se o pervitin," uvedla policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Na základě důkazů zjištěných v průběhu prověřování vyšetřovatel zahájil trestní stíhání obviněného pro zvlášť závažný zločin nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. U soudu mu v případě prokázání viny s ohledem na množství zajištěné drogy hrozí až desetiletý pobyt za mřížemi.

Foto: Policie ČR

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru