Chomutovskem projela protestní kolona zemědělců už 15. ledna. Foto: Jitka Fárová
Most

Chomutov – Na čtvrtek 22. února protestující zemědělci naplánovali již druhou jízdu zemědělské techniky z letiště v Březně u Chomutova. Jejich cílem je hraniční přechod na Hoře Svatého Šebestiána. Policisté proto upozorňují řidiče, ať v čase protestu od 10 do 13 hodin počítají s dopravními komplikacemi.

„V souvislosti se zítřejší plánovanou protestní akcí českých a německých zemědělců, která se má konat v prostoru bývalého hraničního přechodu Hora sv. Šebestiána, přijali chomutovští policisté dopravně bezpečnostní opatření. Jeho cílem je zajistit dodržování pravidel silničního provozu a řešit případně zjištěná protiprávní jednání," informuje policejní mluvčí Miroslava Glogovská.

Situaci na příjezdové trase i na hraničním přechodu budeme monitorovat. „Upozorňujeme řidiče na možné dopravní komplikace spojené zejména s přesunem zemědělské techniky, a to na silnicích č. II/568 a  I/7  v úseku Březno – hraniční přechod Hora sv. Šebestiána/Reitzenhain, včetně možného omezení průjezdu přes hraniční přechod," dodává mluvčí.

Chomutovskem projela protestní kolona zemědělců už 15. ledna. Informovali jsme tehdy ZDE. Diskutující na sociálních sítích pod článkem jim z většiny vyjadřovali podporu. 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru