Foto: Policie ČR
Most

Ústecký kraj, Teplicko – Tepličtí kriminalisté se obrací na širokou veřejnost se žádostí při pátrání po osobě. Policisté hledají Josefa Sušíra, na kterého vydal Okresní soud v Teplicích příkaz k dodání do výkonu trestu odnětí svobody za způsobenou krádež.

Okresní soud v Chomutově vydal na muže příkaz k zatčení pro přečin zanedbání povinné výživy. Muž je zdánlivého stáří 52 až 57 let, vysoký je asi 181 cm, štíhlé postavy, hnědě oči, prošedivělé vlasy i vousy. Užívá dioptrické brýle.

„Poznatky k pobytu nebo výskytu uvedené osoby přijmeme na lince 158 případně na nejbližším oddělení Policie České republiky. Bližší informace k popisu včetně fotografie naleznete ZDE (pokud je odkaz nefunkční, osoba byla vypátrána). Předem děkujeme za spolupráci," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru