Ilustrační foto: CC0
Most

Lounsko – Někteří zahrádkáři a chataři mají tak bohaté zkušenosti s nezvanými návštěvami, že si své nemovitosti chrání nejen napojením na centrální pult ochrany, ale pořizují si i jiná zabezpečovací zařízení. Třeba fotopasti.

Ve čtvrtek 22. února 2024 po 20. hodině oznámila na linku 156 majitelka zahrady Na Losech v Lounech, že má na své zahradě fotopast a nyní vidí, že se tam někdo pohybuje. Hlídka městské policie vyzvedla oznamovatelku v místě bydliště a společně odjeli do zahrádkářské kolonie.

„Po příjezdu na místo provedla hlídka společně s oznamovatelkou kontrolu zahrady, při které byl na lavičce před chatkou zjištěn ležící muž. Oznamovatelka si následně provedla kontrolu své zahrady včetně chatky, ale žádné poškození na místě nebylo zjištěno. Muž uvedl, že se chtěl jen vyspat na lavičce. Při ověřování totožnosti muže bylo zjištěno, že se jedná o osobu hledanou, a proto celá věc byla předána PČR k dalšímu šetření," uvedli k případu strážníci z Loun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru