Foto: HZS Ústeckého kraje
Most

Dobroměřice – Ve středu v půl druhé odpoledne se na silnici. č. 28 stala v Dobroměřicích dopravní nehoda dvou osobních aut. Na místě zasahují složky IZS.

„Zasahujeme u dopravní nehody dvou osobních aut u Dobroměřic, okres Louny. Jeden člověk byl zraněn, vzala jej do péče Zdravotnická záchranná služba. Zasypali jsme vyteklé provozní kapaliny a odpojili akumulátory  havarovaných vozidel. Na místě je jednotka ze stanice Louny a dobrovolná jednotka z Lenešic," uvedli k nehodě hasiči z Ústeckého kraje.

2802dobromerice2 0a541

Foto: HZS Ústeckého kraje

Provoz je na místě řízen kyvadlově jedním jízdním pruhem. Odstraňování nehody by mělo podle policejního Centra dopravních informací trvat zhruba do půl čtvrté.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru