Foto: MP Most
Most

Most - Na linku 156 mostecké městské policie oznámil poštovní doručovatel, že nalezl kočku, která je pravděpodobně přivázaná k topení na chodbě bytového domu na třídě Budovatelů.

Strážníci na místě zjistili kotě, které nebylo přivázané k topení, ale bylo zaklíněné mezi trubkami radiátoru. Strážníci kotě opatrně vyprostili a nezraněné předali do útulku. Bílou domácí kočku strážníci odchytili na třídě Budovatelů, další zrzavou kočku strážníci převezli do útulku z ulice Česká. Kočku se zraněnou tlapkou strážníci odváželi z ulice J. Skupy.

"Strážníci také odvezli do útulku psa, jehož majitel měl zdravotní problémy, a odvezla ho zdravotnická záchranná služba do nemocnice. Dalšího psa strážníci odvezli do útulku na žádost zdravotní sestry, která uvedla, že jedna hospitalizovaná pacientka má doma psa, o kterého se nemá kdo postarat. Po dohodě se strážníky a pracovníky útulku byl pes umístěn do útulku, kde počká, až se jeho majitelka uzdraví," popisuje mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Dalšího psa strážníci převáželi do útulku na žádost Policie ČR. Policisté požádali strážníky o převoz psa do útulku, protože jeho majitele předvedli na policii k podání vysvětlení z důvodu páchání trestné činnosti.

Černobílého psa odchytil a předal strážníkům oznamovatel v ulici J. Skupy. Dva psy strážníci odchytávali v ulici Česká a Albrechtická, další pes podle oznamovatelky několik dní běhal opuštěný v ulici Hořanská cesta. Také tohoto tuláka strážníci odchytili a odvezli do útulku.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru