Foto: MP Most
Most

Most - Kamery mostecké městské policie pomáhají odhalit nejen pachatele trestné činnosti, ale také popíjení alkoholu, kde je to zakázáno, nebo znečišťování veřejného prostranství.

V sobotu v odpoledních hodinách zaznamenal operátor kamerového systému skupinu čtyř osob, které popíjely alkohol na místě, kde je to zakázáno vyhláškou. K události byla vyslána motohlídka strážníků, která na místě zjistila čtyři osoby popíjející alkoholické pivo z PET lahví. Za porušení obecně závazné vyhlášky strážníci všem čtyřem uložili pokutu ve výši 500 Kč.

"Dalšího přestupce zachytil operátor kamerového systému v ulici M. G. Dobnera před půlnocí. Díky nočnímu vidění kamerového systému městské policie zřetelně viděl, jak muž vyhazuje obsah kontejneru a znečišťuje veřejné prostranství. Motohlídka strážníků byla na místě během minuty a také tomuto přestupci uložili strážníci pokutu, a to ve výši 1000 Kč," uvedla Veronika Loucká, tisková mluvčí Městské policie Most. Přestupce také upozornili, že v případě třech neuhrazených pokut za přestupek proti veřejnému pořádku nebo majetku bude městská policie informovat Úřad práce a případně bude využit institut srážek na příspěvku na živobytí a doplatku na bydlení na úhradu pokut za přestupky podle Zákona o pomoci v hmotné nouzi.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru