Foto: MP Most
Most

Most - Při kontrolní činnosti po 1. hodině ranní si motohlídka strážníků mostecké městské policie všimla vozidla, které jelo bez rozsvícených světel, a tak rychle, že téměř ohrozilo služební vozidlo strážníků.

Strážníci proto vozidlo zastavili za pomoci výstražných světel a nápisu Stop a na místě řidiče zjistili muže z Kladna, který byl zjevně pod vlivem alkoholu. "Muž se strážníkům doznal, že není držitelem řidičského průkazu a na otázku, zda požil před jízdou alkohol, odpověděl, že měl tři piva. Strážníci k události přivolali hlídku Policie ČR, která na místě provedla orientační dechovou zkoušku na přítomnost alkoholu v dechu s pozitivním výsledkem," uvedla mluvčí městské policie Veronika Loucká.

Celou událost se všemi poznatky a podezřelým mužem si pak policisté převzali k dalším úkonům.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru