Foto: Technické služby města Mostu
Most

Most – Tradiční čištění ulic po zimním období startuje v ulicích Mostu právě dnes. Potrvá do 9. května. Technické služby města Mostu zveřejnily s dostatečným předstihem harmonogram, aby zvláště řidiči měli informace o tom, ve kterém dni kde neparkovat. Dnes se to týká těchto ulic: Lidická, M. J. Husa, Jiřího z Poděbrad, F. L. Gassmanna, Antonína Dvořáka, Jakuba Arbesa, Jana Žižky, Josefa Ressla a Šeříková.

Při čištění ulic po zimě se využívá i technika: 2x velký silniční smeták, 2x malý chodníkový smeták, 1x kropička,1x speciální vozidlo na čištění kanálů.  Ruční čištění zajišťuje cca 15 – 20 pracovníků.

Strojní čištění komunikací je prováděno po předchozím vyblokování čištěné ulice přenosnými dopravními značkami zakazujícími stání vozidel na komunikaci (silnici, parkovišti, atd.). Na značce je uvedeno, pro který den platí, je zde vyznačena i doba, po kterou platí zákaz stání vozidel. Přenosná dopravní značka „zákaz stání“ je umisťována vždy 7 dní před strojním čištěním v dané ulici. Kdo bude parkovat tam, kde nemá a nepřeparkuje, nevyhne se případné pokutě či odtahu.

Odkaz na seznam ulic, kde bude probíhat čištění v následujících dnech, najdete ZDE.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru