Vizualizace nástavby MŠ U Cáchovny. Zdroj: město Most
Most

Most – Zájem o umístění dětí do školek stále roste, město Most tak chystá navýšení kapacity u další mateřinky. Tentokrát se jedná o Mateřskou školu U Cáchovny. Po rekonstrukci přibude jedna třída s kapacitou 25 dětí. Bude to stát téměř 15,5 milionu korun.

„Stejně jako u předchozích rekonstrukcí budeme usilovat o dotaci z IROPu, která pokryje 90 % nákladů, tedy zhruba 14 milionů korun,“ vysvětlila náměstkyně primátora Markéta Stará. Rekonstrukce bude trvat přibližně půl roku, po její dobu budou děti z mateřinky přemístěny do budovy kojeneckého ústavu.

Při rekonstrukci bude budova navýšena o jedno patro, součástí zakázky bude i vybudování výtahu pro imobilní osoby s venkovním nástupem pro zajištění bezbariérovosti objektu. Aktuálně je kapacita této školky 150 dětí.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru