Park Střed z ptačí perspektivy. Ještě bude chvíli trvat, než se všechny upravené plochy zazelenají. Foto: e-deniky.cz
Most

Most – Po téměř dvou letech se Mostečané dočkají otevření oblíbeného parku Střed, který lemuje velkou část třídy Budovatelů. Slavnostního otevření se lidé dočkají 1. května ve 13 hodin. 

Už nyní se v propagačním spotu města mohou Mostečané podívat, na co se mohou v parku těšit a jak dopadla jeho proměna, na níž přispěla Nadace Proměny Karla Komárka. 

Připraven je pro sváteční den bohatý program včetně stezky pro děti, kterou pořádá Středisko volného času Uskuteční se od 15 do 17 hodin a na malé návštěvníky čekají tematické a pohybové úkoly. Těšit se návštěvníci parku mohou i na fotokoutek či komentované prohlídky s architekty.

Co vše se v parku upravovalo a jaká byla cena prací, o tom jsme informovali ZDE.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru