Ilustrační foto
Most

Most – Policisté a městští strážníci se o státní svátek již posedmé v letošním roce sešli v mosteckých „Stovkách“ a namířeno měli i do obchodního domu Central. Ve středu se opět rozdělili do smíšených hlídek, aby kontrolovali prostory jednotlivých domů, ale i okolní prostranství.

Další pokračující a nepravidelná akce měla v těchto lokalitách zvýšit bezpečnost a zajistit dodržování veřejného pořádku. Na vzájemné spolupráci se již v minulosti dohodli zástupci vedení Policie České republiky, územního odboru Most a městské policie.

Společným hlídkám se podařilo vyhledat a vyřešit 7 přestupků. Tři z nich byly proti veřejnému pořádku. Pokutované osoby svým chováním znečišťovaly prostranství mezi domy. Ke sváteční kontrole se připojila i hlídka dopravních policistů, která na tř. Budovatelů dohlížela na bezpečnost a plynulost silničního provozu. Byly to jen tři dny, kdy zde došlo k dopravní nehodě. Informovali jsme o ní ZDE. „Mimo jiné se zaměřila i na překročení rychlosti jízdy a pátrala po odcizených vozidlech a věcech.  Z 27 kontrolovaných vozidel pokutu dostali 4 řidiči, kteří porušili podmínky pro provoz vozidla," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Jedním  z mnoha úkolů společného opatření je i pátrání po osobách. Smíšené hlídky vypátraly i jednu celostátně hledanou osobu, kterou omezily na osobní svobodě. Narazily i na 5 zájmových osob, které figurují v takzvaných živých spisech a byly potřeba k úkonům trestního řízení. S policisty a strážníky se setkalo celkem 107 občanů včetně 7 osob cizí státní příslušnosti.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru