Provoz v křižovatce je částečně omezen. Lze zvolit objízdné trasy. Foto: čtenář
Most

Most – K dopravní nehodě tří osobních automobilů došlo krátce před osmou hodinou ráno na třídě Budovatelů v křižovatce s ulicí U Stadionu. Aktuálně je na třídě Budovatelů ve směru od Prioru k zimnímu stadionu omezen provoz, lze zvolit objízdnou trasu ulicí U Stadionu, stejně tak z ulice Jaroslava Seiferta je možno odbočit pouze doprava na třídu Budovatelů směrem k Prioru. Na místě zasahují všechny záchranné složky.

„Došlo ke střetu vozidla městské policie s jiným osobním automobilem a následně došlo ke střetu se třetím vozidlem, které čekalo na světelné křižovatce. Zjišťujeme okolnosti nehody, už nyní mohu potvrdit, že u všech účastníků nehody jsme vyloučili požití alkoholu," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.

Při nehodě došlo ke zranění. „Jednu osobu s lehkým zraněním jsme převezli do mostecké nemocnice," potvrdil mluvčí záchranářů Prokop Voleník.

Foto: čtenář

Foto: čtenář

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru