Kolem Repre vyroste během těchto dnů oplocení, aby na staveniště nevstupovala veřejnost. Foto: město Most
Most

Most – Kolem Repre je od rána rušno. Do centra města dorazili pracovníci společnosti OHLA ŽS, a. s., se spoustou nákladních konternerů, v nichž je uloženo i oplocení, které obežene celou ikonickou stavbu Mostu. Fakticky tak začíná roky připravovaná rekonstrukce budovy. Hotovo má být do konce roku 2026.

„Největší investice v novodobé historii města vyjde na 785 milionů korun, půl miliardy korun získá město z dotací. Od konce roku 2026 by měl objekt, kde bude knihovna, planetárium, kino, sál a restaurace, sloužit veřejnosti. Celý objekt bude v nejbližších dnech oplocen," informuje na sociálních sítích města jeho mluvčí Klára Vydrová.

Symbolicky byla proměna Repre zahájena 10. dubna poklepáním na základní kámen. Co vše se při přestavbě chystá, se dočtete ZDE.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru